Επικοινωνία - Πληροφορίες


 

Ο Δικτυακός μας Τόπος ΑΡΚΑΔΙΑ

Ο
δικτυακός τόπος αυτός είναι πειραματικός, μη κερδοσπικός και καθαρά πολιτιστικός.

Αποτελεί μέρος του έργου ARCADIA της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών. Σκοπός του είναι η προβολή της Αρκαδίας, της ιστορίας τους, της πολιτιστικής τους κληρονομιάς, όπως και της σημερινής τους εικόνας.

Επιστημονικός υπεύθυνος του έργου είναι ο κ. Χ. Αλεξόπουλος, μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το καθ' αυτό έργο ανάπτυξης αυτού του site αυτού χρηματοδοτείται μερικά από χορηγεία του πολιτιστικού ιδρύματος Μ. Στασινοπούλου. Ένα μικρό μέρος (προβολή του Αρκαδικού Πάσχα) έχει χρηματοδοτηθεί από το Δήμο Τρίπολης.

Τμήμα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου Arcadia έχει εκχωρηθεί στους ΟΤΑ του Δικτύου Δήμων Αρκαδίας, με δικαίωμα χρήσης μόνον για την προβολή τους στο Διαδίκτυο.Τα έργα που αναφέρονται σε ανάπτυξη των δικτυακών τόπων των ΟΤΑ αυτών έχουν  χρηματοδοτηθεί απ' ευθείας από αυτούς, μέσω της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου αυτου υπόκειται στη πολιτική δικαιωμάτων copyright που περιγράφεται στην αντίστοιχη σελίδα


Επικοινωνία - Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή παρατήρηση, επικοινωνείστε μαζί μας.

  • Tαχυδρομικά στη διεύθυνση:

    Χ. Αλεξόπουλος
    Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
    Πανεπιστήμιο Πατρών
    Πάτρα 26500

  • Τηλ. 2610-996.923, 2610-996.923 - FAX:   2610-991.909


Πρόσκληση για συνδρομή στο δικτυακό μας τόπο

Καλούνται όλοι οι τακτικοί επισκέπτες αυτού του δικτυακού τόπου - και προ παντός οι Αρκάδες - να συνδράμουν για τον εμπλουτισμό και τη βελτίωση του υλικού  του. Κάθε βοήθεια, υπόδειξη και παρατήρηση είναι για μας πολύτιμη. Ειδικότερα ευπρόσδεκτη είναι η αποστολή υλικού (κείμενα που αφορούν ιστορικά, πολιτιστικά, και τοπικά θέματα, όπως και φωτογραφικό υλικό) για ενσωμάτωση στις σελίδες μας. Για την αποστολή υλικού και σχολίων, χρησιμοποιείστε τις παραπάνω διευθύνσεις.


Copyright 2001© - Δ. τόπος ΑΡΚΑΔΙΑ