Πλοήγηση


Περιήγηση στο δικτυακό τόπο

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου "Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών περιόδου 1967-1974" περιλαμβάνει ντοκουμέντα της συγκεκριμένης περιόδου που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών, σχετικά κείμενα, άρθρα, δημοσιεύματα τύπου και φωτογραφικό υλικό. Για την πλοήγησή σας στα αρχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κεντρικό μενού στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ιστορικό αρχείο

Οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν στην Αναζήτηση τεκμηρίων για να ανακτήσουν τεκμήρια του Ιστορικού Αρχείου (άρθρα εφημερίδων, επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες) έπειτα από επιλογή ενός εύρους ημερομηνιών. Επίσης στην κατηγορία “Μνήμες – Μαρτυρίες” περιλαμβάνονται μνήμες φοιτητών εκείνης της περιόδου. Τέλος το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνει φωτογραφίες φοιτητών και της Πάτρας από εκείνη την εποχή.

Κείμενα - Άρθρα

Τα κείμενα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία είναι ομιλίες, δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και χρονικά.

Εκδηλώσεις

Στις εκδηλώσεις περιέχονται φωτοθήκες από συνέδρια και εκδηλώσεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο, καθώς και συναντήσεις παλαιών φοιτητών.

Πολυμέσα

Στην παρούσα ενότητα περιλαμβάνονται σχετικά βίντεο και σύγχρονες φωτογραφίες της Πάτρας και του Πανεπιστημίου.

Αναζήτηση

Η λειτουργία αναζήτησης είναι διαθέσιμη στο πάνω μέρος κάθε σελίδας, δεξιά από το μενού. Με την αναζήτηση οι επισκέπτες μπορούν να ανακτήσουνε με ευκολία και ταχύτητα την πληροφορία που ζητούν. Στα αποτελέσματα εμφανίζονται ντοκουμέντα του κύριου καταλόγου και σχετικά κείμενα που εμπεριέχουν τις λέξεις-κλειδιά που εισήχθησαν στο πεδίο αναζήτησης.

Εγγεγραμμένοι χρήστες

Στην περίπτωση που διαθέτετε όνομα χρήστη και κωδικό, μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα και στα κείμενα εγγεγραμμένων χρηστών και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Forum

Επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο μπορείτε να μεταβείτε στο forum συζητήσεων για το ιστορικό αρχείο. Στο forum μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δημιουργίας λογαριασμού μόνον οι εγγεγραμμένοι χρήστες, υποβάλλοντας ως όνομα χρήστη το αντίστοιχο που χρησιμοποιούν για τη σύνδεσή τους στο σύστημα. Η αίτηση θα ελεγχθεί από το διαχειριστή του συστήματος.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της δικτυακής πύλης μέσω
e-mail, ή αφήνοντας ένα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας.

Copyright © 2011

Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & ΠληροφορικήςΠανεπιστήμιο Πατρών