Όροι χρήσης

Ο παρών δικτυακός τόπος, "Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών περιόδου…", (url), ανήκει, φιλοξενείται και αναπτύσσεται στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικότερα έχει ενταχθεί ως υποέργο στο Έργο Arcadia της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών. Η χρήση του υπόκειται στους παρακάτω όρους:

 1. Οι υπεύθυνοι του δικτυακού τόπου ενθαρρύνουν την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου του για προσωπική ενημέρωση. Όλες οι πληροφορίες (κείμενα, εικόνες, βίντεο, ήχος) που περιέχονται στο δικτυακό τόπο διατίθενται στους επισκέπτες της για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο για πληροφοριακούς και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς. Επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή αποθήκευση μεμονωμένων σελίδων ή δεδομένων, με απαραίτητη προϋπόθεση την ένδειξη προέλευσής τους από το δικτυακό τόπο "Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών περιόδου…", (url), και την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (εφόσον αυτά εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο), χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ενήμεροι ότι ορισμένα αρχεία ή δεδομένα ενδέχεται να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μερών (συνεργατών φορέων, οργανισμών, εταιρειών κτλ.), και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την άδεια αυτών των τρίτων μερών.


 2. Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (hyperlinks), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών, για παραπάνω πληροφορίες. Οι δημιουργοί και υπεύθυνοι του δικτυακού τόπου δε φέρουν καμία ευθύνη και δεν εγγυώνται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με τον παρόντα δικτυακό τόπο μέσω hyperlinks, ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων o παρών και άλλοι δικτυακοί τόποι τίθενται στη διάθεσή σας.


 3. Οι υπεύθυνοι του δικτυακού τόπου δηλώνουν ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν εγγυώνται, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα, θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας ή επαγγελματική διακοπή που οφείλεται στη αδυναμία παροχής σύνδεσης στον δικτυακό τόπο αυτό.


 4. Οι υπεύθυνοι του δικτυακού τόπου δεν ευθύνονται για τυχόν προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά όταν αυτά είναι δημοσιοποιήσιμα δεδομένα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο των δημοσίων υπηρεσιών και προσώπων ή/και όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία έχουν αναρτήσει άμεσα ή έμμεσα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα.


 5. Σε περίπτωση ανάρτησης μηνυμάτων από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου, απαγορεύεται:
  • η χρήση απρεπών, προσβλητικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών, καταχρηστικών και υβριστικών εκφράσεων, τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής και κάθε είδους σχόλια που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή τρίτων.
  • η ανάρτηση μηνυμάτων που περιέχουν διαφημιστική χροιά.
  • οι δημοσιεύσεις άσεμνου υλικού που προσβάλουν την δημόσια αιδώ.
  • οι δημοσιεύσεις που θίγουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.


 6. Οι υπεύθυνοι του δικτυακού τόπου διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και τους Όρους Χρήσης του, τους οποίους δημοσιεύει στην παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή.


 7. Ο επισκέπτης και χρήστης του δικτυακού τόπου συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους.

Copyright © 2011

Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & ΠληροφορικήςΠανεπιστήμιο Πατρών