Όροι χρήσηςΚαλώς ήλθατε στο σύστημα "Δρόμοι του Παυσανία"! Με την επίσκεψη και χρήση του συστήματος, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους (οι οποίοι ισχύουν αμέσως από την πρώτη επίσκεψή σας σε αυτό τον κόμβο):

Η χρήση του συστήματος "Δρόμοι του Παυσανία" υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους, στους εθιμικούς κανόνες, καθώς επίσης και στα χρηστά ήθη. Όλες οι πληροφορίες (κείμενα, πολυμεσικό υλικό κλπ.) που περιέχονται στο σύστημα "Δρόμοι του Παυσανία" διατίθενται στους επισκέπτες του για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο για πληροφοριακούς και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς και δύνανται να αλλάζουν ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. Απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσίευσή τους, ολική ή μερική, με οποιαδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως επέμβαση στα στοιχεία του συστήματος "Δρόμοι του Παυσανία". O επισκέπτης χρησιμοποιεί τα στοιχεία και το υλικό αποκλειστικά με δική του ευθύνη, έχοντας την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ζημία του από τη χρήση του συστήματος ή/και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτό.

Οι δημιουργοί και υπεύθυνοι του συστήματος "Δρόμοι του Παυσανία" δεν ευθύνονται για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις σελίδες των συνδέσμων του συστήματος, ενώ δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.

Οι αναρτήσεις των επισκεπτών που φιλοξενούνται στο σύστημα "Δρόμοι του Παυσανία" εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι κατ' ανάγκη την άποψη του φορέα που επιμελείται τεχνολογικά και τεχνικά το σύστημα.

Οι υπεύθυνοι του συστήματος δεν ευθύνονται για τυχόν διακοπή λειτουργίας του δικτυακού τόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας ή επαγγελματική διακοπή που οφείλεται στη αδυναμία παροχής σύνδεσης στο δικτυακό τόπο αυτό.

Οι υπεύθυνοι του συστήματος δεν ευθύνονται για τυχόν προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά όταν αυτά είναι δημοσιοποιήσιμα δεδομένα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο των δημοσίων υπηρεσιών και προσώπων ή/και όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία έχουν αναρτήσει άμεσα ή έμμεσα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα.

Σε περίπτωση ανάρτησης μηνυμάτων από τους επισκέπτες του συστήματος, απαγορεύεται:
  • η χρήση απρεπών, προσβλητικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών, καταχρηστικών και υβριστικών εκφράσεων, τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής και κάθε είδους σχόλια που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή τρίτων.
  • η ανάρτηση μηνυμάτων που περιέχουν διαφημιστική χροιά.
  • οι δημοσιεύσεις άσεμνου υλικού που προσβάλουν την δημόσια αιδώ.
  • οι δημοσιεύσεις που θίγουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
Οι υπεύθυνοι του συστήματος έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγές στο περιεχόμενο του συστήματος και στους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ο επισκέπτης και χρήστης του συστήματος συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους.
 επιστροφή στην κορυφή...